Mengenai Saya

Foto saya
focus on financial statements and cash budgeting, counseling - stress management, burn out, job satisfaction, motivation, quality management system - iso 9001:2008, leadership, entrepreneurship, university-industrial-community-alumni development

Ahad, Mac 31, 2013

Majlis Kenduri Lagi

tengahari tadi ke majlis kenduri saudara. dekat templer's park. perjalanan pergi cepat kerana melalui gce dan latar. perjalanan balik lama sedikit kerana nak jimat bayar tol.

selepas maghrib tadi ke kenduri saudara sabit. di sunway. entah macamana, wira dpt parking sebaris dgn kereta yg berganda2 mahal. tapi kosnya rm20. takpe. satu pengalaman parking di tempat utk kereta mahal dan tuan kereta yg mampu bayar letak kereta.

kenduri kahwin melibatkan kos kpd tuan rumah dan kpd tetamu. kos duit dan kos masa. kehadiran di majlis perkahwinan juga menghasilkan pulangan. berupaya merapatkan hubungan dan membina hubungan baru. jadi majlis kenduri kahwina mempunyai kos dan kebaikan kpd kedua2 pihak yg terlibat. tapi kita sedaya upaya mengharapkan ganjaran melebihi kos.

Tiada ulasan:

Value of Money